Op mijn 18e kreeg ik een systeemcamera van mijn vriend en daar begon het.. De passie om beelden te bevriezen, zodat je langer kan genieten van dat moment! Op mijn 30ste besloot ik eindelijk de sprong in het diepe te nemen, ik zei mijn baan op, schreef mij in bij de Kamer van Koophandel en ging ervoor!

Ben je benieuwd naar het hele verhaal? 


Dat ben ik, Adinda!

The woman behind the camera

I love to capture
the moment!

My life!

Love never takes failure as defeat,

for it never gives up

Kijkend door mijn lens ben ik altijd op zoek naar beelden die echt & puur zijn. Ik probeer verder te kijken dan het beeld alleen en ik ben altijd op zoek naar de authenticiteit. Gelijk aan het origineel, wie zijn jullie echt? 


Dit is het grootste compliment wat ik kan krijgen, dat jij terugkijkt naar de foto's en deze je echt laten zien wie jij bent, hoe dat moment was en wat je toen voelde! 

Mijn stijl kun je omschrijven als puur & authentiek. Dit geldt niet alleen voor de inhoud van de foto's, maar ook voor mijn bewerking. Ik wil dat de foto een weergave is van de werkelijkheid. Dus ook in mijn bewerking. Ik heb lang gezocht naar wat ik wil met de foto's die ik aanbied, omdat ik veel stijlen mooi vind. Ondertussen kan ik echt zeggen dat ik mijn eigen stijl heb ontdekt en deze stijl mijn foto's nog mooier maakt en de werkelijkheid blijft weergeven.  

Naast dit alles vind ik het belangrijk om te genieten van dat wat je doet! Dus tijdens een fotoshoot zijn we vooral bezig met genieten!

'Echt een weergave van ons als gezin!'

Filosofie

Fun facts

Chocoholic

Klik voor
meer

Shoot met canon

Reizen

Haat-liefde-relatie met sporten

Gek op lekker eten

Ik hou van planten

Geloof

Klussen

Chocoholic

Ik ben verslaafd aan chocola, melk chocola om precies te zijn. Geen grap! Als ik te veel chocola eet en dan een dag niet.. Dan heb ik hoofdpijn! 

Dus nu eet ik minder chocola, maar maakt chocola mij heel gelukkig!


Shoot met canon

Ik heb altijd twee camera's bij mij, zodat ik altijd een back-up heb. Daarnaast vind ik het fijn, omdat ik dan twee soorten lenzen kan gebruiken tegelijkertijd. 

Ik gebruik van de 35 mm en daarnaast wissel ik de 50 & 85 mm met elkaar af. De 24-70 mm gebruik ik vaak bij feestjes.

Reizen

Reizen maakt mij heel gelukkig. Zodra ik in de auto of vliegtuig stap, dan begint het te kriebelen in mijn buik. Dan weet ik dat er weer een nieuw avontuur aankomt! Dan voel ik me gelukkig!

Meer van de wereld zien, culturen ontdekken, eten proeven & nieuwe dingen zien!


Sporten

Een haat-liefde-relatie! Dat is het beste hoe ik sporten kan omschrijven. Ik vind het heerlijk om te sporten en tegelijkertijd kost het mij veel moeite om mijzelf te motiveren om te gaan sporten! 

Maar als ik ga, ga ik hard! Ik pump in de sportschool en ga in het bos hardlopen. 

Lekker eten

Ik ben gek op lekker eten. Zelf lekker koken of uit eten in een goed restaurant, beiden kan ik enorm van genieten. Lekker lang tafelen, een lekker wijntje erbij en genieten van goede gesprekken en vriendschappen!

Dit doe ik graag!

Ik hou van planten

Ik van groen, maar dat was je misschien al opgevallen? We hebben een jungle aan planten in huis en nog heb ik er te weinig van. In leven houden kan ik ze niet, dat doen mijn man! 

Als ik op reis ga, maak ik altijd foto's van de planten! Ik kan het gewoon niet laten!

Geloof

Ik geloof in God, die een Vader voor ons wil zijn. Die zoveel van ons houdt! Daarom is geloof belangrijk voor mij, omdat het mijn fundament is. 

Ik geloof dat ik geliefd ben, dat ik mag genieten van het leven en alles wat God mij geeft! 

Klussen

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'. Dit is het motto van Henk & mij. Wij houden van klussen, dingen mooier maken, nadenken hoe iets praktischer en mooier kan en vervolgens gewoon doen. Uiteraard zoeken we op hoe je dit het beste kan doen, maar oefening baart kunst. I love it!

Een lach & een traan, je vader die je weggeeft, de speech van oma & jullie eerste dans. Dit zijn momenten die voor altijd bij jullie blijven! 

Jullie verhaal. Het verhaal dat het waard is om verteld te worden!

Ik vertel graag jullie verhaal!

Bruiloft

love starts as a feeling,
but to continu is a choice!

Er zijn van die momenten in het leven, die je graag zou willen bevriezen, zodat je nog vaak terug kan gaan naar dat moment. Herken je dat? 

Bijvoorbeeld die eerste week dat jullie kleintje geboren is en je al die momenten in je op wil nemen voor het moment voorbij is? Of de momenten dat jullie als familie bij elkaar kunnen komen en oma kan genieten van alle kleinkinderen. Dat is toch bijzonder!

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om dit alles vast te leggen, zodat je nog lang kan genieten van deze mooie herinneringen. 

Wil jij dit ook?

Shoots

'We take a photo's as a return ticket to a moment otherwise gone'