Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf

Gezinsshoot met een pasgeboren baby in amsterdam
Feb 5, 2024
Nieuw leven
Babyshoot Thijmen | Verwachting & nieuw leven | Amsterdam

December 2023 was niet alleen een feestmaand vanwege de feestdagen, maar ook omdat ik de kans kreeg om het kleine babytje van mijn basisschoolvriendin vast te leggen in Amsterdam. De magie van het seizoen, gecombineerd met de liefdevolle momenten van verwachting en het vastleggen van de eerste maanden van nieuw leven, maakten deze ervaring extra speciaal.

Op de basisschool was Esther mijn beste vriendin. Samen speelde we vaak met de barbies of zongen we samen liedjes. Vooral de nummers van K3 waren door het hele huis te horen. We gaven dan ook een optreden voor onze ouders.

Toen ik las dat Esther zwanger was, hadden we even kort contact via instagram. Een paar maanden later kreeg ik de vraag of ik hun zoontje wilde vastleggen in hun appartement in Amsterdam. Hier hoefde ik niet lang over na te denken en niet veel later mocht ik Thijmen ontmoeten en dit prachtige gezin vastleggen.

Ik koester de prachtige herinneringen aan deze bijzondere dag en vind het tof om deze foto’s met jullie te delen!

Ben jij benieuwd naar het resultaat?

Scroll dan verder om de resultaten van deze babyshoot te bewonderen. Mijn portfolio weerspiegelt niet alleen vakmanschap, maar ook een passie voor het vastleggen van kostbare momenten.

~

Gezinsshoot | Gezin | Baby | Babyshoot binnen in Amsterdam

Gezinsshoot | Gezin | Baby | Babyshoot binnen in Amsterdam

Wil jij ook graag jullie deze kostbare tijd vast laten leggen?

Klik hier voor meer info!

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf