Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf

Baby | Mozes mandje | speen | Newborn
Mar 15, 2023
Nieuw leven
Baby Jurre | Gezinsshoot binnen | Winter | Ede

16 februari is Jurre geboren! Ik mocht deze lieve baby en de liefde van dit prachtige gezin vastleggen! Ik vind het zo bijzonder als je vaker gevraagd wordt om momenten in het leven van mensen vast te mogen leggen. Het is voor mij een eer om terug gevraagd te worden op zulke intieme en kwetsbare momenten. Dit maakt mij enorm dankbaar!

Een jaar geleden mocht ik Fedde vastleggen als baby en nu mocht ik hem vastleggen als grote broer van Jurre! En wat deed hij het goed! Super lief voor zijn kleine broertje. En wat een prachtig gezin, zoveel liefde voor elkaar.

Tessa & Ronald, jullie zijn prachtige mensen! Zo gastvrij en liefdevol. Ik zie jullie echt genieten van jullie prachtige gezin met twee heerlijke jongens. Heel erg bedankt dat ik weer even terug mocht zijn in jullie leven en jullie kostbaarste bezit vast mocht leggen. Ik heb genoten van jullie gezelligheid!

Mama | Newborn | Baby | Borstvoeding

Mama | Newborn | Baby | Borstvoeding

Peuter | Gezin | Eten

Broer | Liefde | Knuffelen | Baby

Vader | Liefde | Baby | Newborn | Knuffelen

Babykamer | Kinderkamer | Ledikant | Commode | Schommelstoel

Gezin | Familie | Baby | Papa | Mama

Wil jij ook graag dit mooie moment vastleggen? 

Klik hier voor meer informatie!

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf