Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf

Nov 29, 2023
Nieuw leven
Baby Scott | Babyshoot in Aalsmeer | Buitenshoot

Deze baby shoot is een voorbeeld van hoe je niet kunt bepalen hoe een shoot gaat verlopen. Steven & Anja zijn ondertussen vaste klanten van mij, zo leuk om ze weer vast te mogen leggen, dit keer als gezin. Steven & Anja hebben een zoon gekregen, Scott.

Binnenshoot werd een buitenshoot

Op 1 september 2023 reed ik naar Aalsmeer en mocht ik dit mooie gezin thuis vast leggen. Scott had geen zin in een binnenshoot. Zodra hij lag begon hij te huilen en ook bij papa & mama vond hij het moeilijk om zijn draai te vinden. Dus gingen we naar buiten en werd de babyshoot een buitenshoot, super leuk toch!

We lopen de straat uit en Scott valt heerlijk in slaap door het gewiebel tijdens het lopen. We lopen langs de Studio’s van Aalsmeer en komen uit bij een mooi stukje groen.

Na een stukje lopen komen we uit bij een stukje met geweldig mooi groen en hoge grassen. Ik hou zo van groen op foto’s! Niet alleen op foto’s, ons huis heeft ook de nodige planten 😉 Ik hou van foto’s in de natuur, mooi groen en mooie grassen.

Het leuke is dat Scott het prima vond om buiten lekker te knuffelen. Zowel bij papa als mama, hij sliep heerlijk door. Hierdoor kon ik dit prachtige gezin mooi vastleggen. Hun liefde voor elkaar en lol met elkaar, de liefdevolle blikken naar elkaar vangen in een foto, zodat dit moment in hun leven vast gelegd is. Dat ze vaak mogen terug kijken naar kleine Scott en terug denken aan hoe het is om net ouder te zijn en ze nog heerlijk alles aan het uitzoeken zijn. Genieten!

Baby | Fotoshoot | Natuur | Buitenshoot | Groen | Aalsmeer

Baby | Fotoshoot | Natuur | Buitenshoot | Groen | Aalsmeer | Liefde | Gezin

Na deze heerlijke wandeling gingen we lekker terug naar huis. Thuis konden we toch nog een paar foto’s maken van het leven met een baby. Scott kreeg lekker zijn flesje en genoot van de warmte en het knuffelen met papa & mama!

Wil jij ook graag jullie nieuwe gezin vast laten leggen?

Klik hier voor meer info!

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf