Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf

May 30, 2023
Liefde
Liefde | Merel & Sam | Posbank Rheden |

Op deze prachtige zaterdag had ik Merel & Sam voor mijn camera. Nu is het zo dat ik Merel & Sam persoonlijk ken. Deze lieve vrienden wilde graag foto’s laten maken van hun liefde voor elkaar. Uiteraard hebben ze een telefoon vol met selfies, maar dit keer professionele foto’s. Dus mocht ik ze vastleggen op de mini shoot dag. Hun liefde voor elkaar!

Stiekem blijft het spannend om mensen vast te leggen en misschien nog net even iets meer voor mensen die je goed kent, omdat het dan voelt alsof ik extra moet presteren. Gelukkig verdween deze spanning helemaal op het moment dat ik deze twee lieve mensen aan zag komen lopen.

Ik word zo blij van mijn baan! Elke keer als mensen aan mij vragen om een moment vast te leggen maakt mijn hart een sprongetje. De eer om mensen vast te mogen leggen zoals ze zijn, de liefde, de kostbare relaties en kostbare momenten. Zo dankbaar dat ik dit mag doen.

En zo ook de lieve en mooi Merel & Sam!

Merel & Sam, jullie zijn zo leuk! Wat heb ik genoten van de shoot met jullie. Jullie liefde voor elkaar straalt. Jullie humor en grapjes maakt het zo leuk om met jullie op stap te zijn. Altijd in voor nieuwe ideeën en kusjes voor de camera 😉

Mooi stel zijn jullie! Dankbaar dat ik jullie mag kennen!

Posbank Rheden, zandverstuiving, hei

Liefde | Fotoshoot | Koppel | Posbank

Wil jij ook graag jullie liefde vast laten leggen?

Klik hier voor meer info!

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf