Mar 9, 2023

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf

Liefde
Liefde | Nando & Evanne | Posbank Rheden

Wauw, wat een mooi licht! Op een prachtige dag in juni ging ik samen met Nando & Evanne naar de Posbank om hun liefde voor elkaar vast te leggen!

De Posbank stond al een tijdje op mijn lijstje, maar had er nog geen werk van gemaakt om hier een keer heen te gaan. Onderweg naar de afgesproken plek reed ik langs een prachtig plekje, in het bos, vol met varens en het licht scheen door de bomen. Ik was op slag verliefd! Dus nadat ik Nando & Evanne had ontmoet op de afgesproken plek, reden we eerst nog even terug naar dat plekje en maakte we prachtige foto’s tussen al het groen. De zon hing mooi laag, dus we hadden prachtig licht van de warme zon.

Ook op de afgesproken locatie was het licht prachtig. Het was aan het begin van de avond, dus het zou niet lang duren voor de zon echt onderging, het was heerlijk warm en deze twee lieve, leuke en gezellige mensen maakte deze hele shoot één groot feestje!

Nando & Evanne, jullie zijn een geweldig leuk, spontaan en een mooi stel! Ik hoop dat jullie hebben genoten van de shoot en het resultaat!

Loveshoot | Posbank | Rheden | Golden Hour | Bos

Posbank | Rheden | Golden Hour

Liefde | Loveshoot | Posbank | Rheden | Golden Hour

Liefde | Loveshoot | Posbank | Rheden | Golden Hour

Wil jij ook graag jullie liefde vast laten leggen?

Klik hier voor meer info!

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf