Mar 3, 2023
Bruiloft
Bruiloft Marrit & Jelle | B&B de Ruige Weide | Oudewater

9 september 2022

De bruiloft van Marrit & Jelle was zo intiem en ontspannen, daar houd ik van! De dag begon op prachtige locatie, B&B de Ruige Weide. Deze locatie biedt meerdere mooie plekjes, zowel binnen als buiten. Er is een prachtige binnenlocatie waar de bruid zich kan aankleden met een geweldige lichtinval. Buiten is een kleine kas, wat mooi licht heeft en wat prachtig bekleed is met groene planten. Ook de omgeving is geweldig en biedt meerdere mogelijkheden.

Marrit & Jelle hadden overal aan gedacht. Alles zag er prachtig uit en de hele dag was ontspannen en echt met hun meest intieme vrienden en familie. Hun liefde voor elkaar en voor anderen is zo vrijgevig en zij zijn zo ontspannen, waardoor het een groot feest was voor iedereen.

Marrit & Jelle, ik heb genoten van jullie gezelligheid, humor en vertrouwen in mij! Bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen, ik vond het een eer!