Mar 4, 2024

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf

Liefde
Winter loveshoot in de stad Breda | Marjolein & Ralph

Een winter loveshoot in de stad doen? Ik zeg doen! Samen met Marjolein & Ralph maakte ik vorige week een stadswandeling door Breda, waarbij Ralph & Marjolein mij alle mooie plekjes lieten zien. Hoewel het koud was, was het gelukkig droog gedurende de shoot.

Loveshoot voor de bruiloft!

In april mag ik de bruiloft van dit mooie stel vastleggen. In (bijna) al mijn pakketten bied ik een loveshoot vooraf aan de bruiloft aan. Ben jij benieuwd waarom? Klik dan hier.

Marjolein & Ralph hebben ook voor een pakket met loveshoot gekozen. Wat heb ik genoten van deze winter loveshoot in de stad. Ik werd ontvangen in hun appartement voor een kopje thee, waar je uitkijkt over heel het centrum van Breda. Vervolgens had Ralph een hele stadswandeling in elkaar gezet, waarbij we naar alle mooie plekken van de stad gingen. Plekken die voor hen betekenis hebben en plekken die mooi zijn om te zien en om daar foto’s te maken.

Ik neem je graag mee met de winter loveshoot in de stad Breda!

We begonnen de wandeling met lopen vanaf hun huis naar het centrum. We liepen als eerst langs het Spanjaardsgat, dit is een waterpoort in de zuidwestelijke vestingmuur van het kasteelcomplex.

Loveshoot in de winter, bij Spanjaardsgat in Breda.

Vervolgens liepen we over de Hoge Brug, waar aan beiden kanten allemaal slotjes zijn vastgemaakt aan het hek met daarin de letters van geliefden. Super toevallig hing daar ook een slotje met de initialen van Ralph & Marjolein.

We vervolgden onze weg door de mooie straatjes van Breda waar onderandere deze mooie boekenwinkel zat.

Terwijl we verder liepen, ontdekten we samen een nieuw hofje in het centrum. Een stiltehofje wat een prachtige tuin bleek te zijn met uitzicht op de grote kerk van Breda.

Pre-weddingshoot in Breda. Mooie hofjes en tuinen.

Tijdens een fotoshoot in een mooie stad kan je gebruik maken van leuke straatjes, mooie muren, hofjes en parken. Deze muur was aan de andere kant van het hofje en is een mooie achtergrond voor foto’s.

Mooie straatjes in Breda. Perfect voor een loveshoot.

We vervolgden onze weg naar het Begijnhof. Een prachtig hofje wat ondertussen een museum is en nog steeds bewoont wordt.

Ondanks de kou toch foto’s gemaakt zonder jas.

En we sloten de shoot af met het Stadspark Valkenberg, voor nog een paar foto’s met een mooie groene achtergrond.

Zou jij ook graag een loveshoot in een stad willen boeken?

Klik dan hier!

Of ben jij benieuwd naar hoe een loveshoot werkte en wil je meer informatie?

Klik dan hier!

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf