Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf

Apr 8, 2024
Mama & mini
Mama & mini shoot in de Soesterduinen | Voorjaar | Esther & Kaia

Een gezellige Mama & mini shoot in de Soesterduinen met Esther & Kaia

Ik ben zo dankbaar dat ik, als fotograaf, kostbare momenten mag vast leggen – momenten die een leven lang meegaan vol liefde & tederheid. Laatst mocht ik mijn lieve schoonzus & nichtje, Esther en Kaia, vastleggen tijdens een hele gezellige Mama & mini shoot in de Soesterduinen.

We hadden afgesproken op een maandag. Helaas waren de weersvoorspellingen voor die dag heel slecht, maar toen wij gingen shooten hadden we mooi droog en zacht weer.

Wat is een Mama & mini shoot?

Mama & mini is een nieuwe shoot die ik aanbied. Het is een shoot voor jou en je kleintje (0 t/m 3 jaar). Samen genieten is waar het om draait bij deze shoot. Ik geloof dat de momenten die je deelt met je kleintje van onschatbare waarde zijn, voor jou en jouw kindje. De tijd dat je kindje vooral afhankelijk is van jou gaat snel voorbij en voor je het weet gaat je kindje al naar school.

Ik leg graag deze momenten vast, waarop jij en jouw kleintje samen spelen & genieten van het samen zijn.

Tijdens de mama & mini shoot met Esther & Kaia werd er veel geknuffeld, werden er takjes en dennenappels gezocht en werd de shoot afgesloten met spelen in het zand. Heerlijk genieten, ongefilterd & puur.

Ben jij benieuwd naar het resultaat?

Kijk dan snel verder!

Fotoshoot in de Soesterduinen

Dreumes tijdens de mama & mini shoot in de Soesterduinen. Samen spelen met takjes.

Mama en dreumes knuffelen tijdens de mama & mini shoot in de Soesterduinen.

Dreumes speelt lekker in het zand met een takje in de Soesterduinen in het voorjaar.

Als moeder van twee kids weet ik als geen ander hoe snel de tijd voorbij vliegt.

Hoe tof om dan een liefdevol moment met jouw kleintje vast te leggen? Een moment van samen knuffelen en spelen?

Wil jij dit ook?

Vraag dan de brochure aan of vul het contactformulier in.

Tot snel!

Categorieen

Ha, ik ben Adinda!

De fotograaf achter al deze foto's. Wil jij meer weten over wie ik ben? En waarom ik fotografeer?

Ben jij benieuwd naar mijn verhaal? 

Fotograaf